"Ziua în care murim", primul single lansat în Club Colectiv-VIDEO

Coincidență stranie în Club Colectiv. Primul single lansat de formaţie de pe noul album se intitulează, în mod straniu, "The Day We Die", Ziua în care murim.

"Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre", a explicat înainte de concertul fatal vocalistul Andrei Găluț. 'Mantras of War' este al doilea album al bucureștenilor.

"Este o etapă foarte importantă pentru noi", a spus basistul Alex Pascu înainte de lansare. "Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România."

În ce stare se află membrii trupei Goodbye to Gravity

Basistul şi vocalistul trupei Goodbye to Gravity se află la Spitalul Floreasca, fiind printre cei răniţi în incendiul din clubul Colectiv, potrivit apropiaţlor trupei rock.

Unul dintre apropiaţii trupei a scris sâmbătă dimineaţa pe pagina de Facebook a Goodbye to Gravity că basistul Alex Pascu se află în stare stabilă la spital. Potrivit unor martori, şi solistul Andrei Găluţ este internat la spitalul Floreasca, cu arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului.

[citeste si]

Andrei Găluţ este intubat, este ventilat mecanic şi se află la terapie intensivă. Familia arădeanului este în stare de şoc, ea aflându-se pe drum spre Bucureşti. Solistul trupei Goodbye to Gravity este câștigătorul concursului Megastar difuzat de PrimaTV în 2008.

Alex Pascu este fiul Anei Pascu, președinta Federației Române de Scrimă.

Informaţii contradictorii au apărut sâmbătă dimineaţa despre starea în care se află ceilalţi membri ai trupei Goodbye to Gravity.

Formaţia îşi lansa vineri seara noul album, acesta fiind evenimentul în timpul căruia s-a produs incendiul ce a dus la o tragedia în care 27 de persoane si-au pierdut viata şi alte 160 sunt rănite, unele în stare foarte gravă.

Premoniţie stranie a trupei care a lansat tocmai în ziua tragediei melodia "Ziua în care murim", primul single de pe album.

Primele trei single-uri de pe discul Mantras of War au fost The Day We Die, Shadow Puppets şi Atonement. La concert, la care intrarea a fost gratuită, asista şi Adrian Despot, solistul trupei 

Piesa The Day We Die:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel