Zidane, Real Madrid, o nouă declaraţie incendiară despre Cristiano Ronaldo

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat că portughezul Cristiano Ronaldo este diferit faţă de alţii tocmai pentru că face lucruri de genul golului al doilea marcat la Torino.

Sunt antrenor, dar sunt şi un om care iubeşte fotbalul. Când văd o astfel de fază... Pentru asta Ronaldo este diferit de alţii, pentru că poate face astfel de lucruri. Sunt bucuros pentru el şi bucuros pentru că este alături de noi, a declarat Zidane după meciul cu Juventus, citat de AFP.

Juve a avut o perioadă bună de joc, iar noi am suferit. Acest 3-0 este un rezultat mare în raportul cu meciul. Dar am jucat la victorie şi suntem foarte fericiţi pentru rezultat. Să câştigi cu 3-0 pe un teren aşa dificil nu poate fi deloc banal, a mai spus tehnicianul francez. Isco a făcut un meci mare şi sunt bucuros pentru el. Are o mare personalitate şi vrea să joace mereu. A fost foarte important între linii şi decisiv la primul gol. În final, a jucat în spatele lui Ronaldo şi a fost de asemenea foarte bun. Însă, sunt mulţumit de toată echipa. E nevoie de o muncă de echipe pentru a câştiga acest gen de meciuri, a subliniat Zidane.

Tehnicianul echipei madrilene a comentat şi faptul că Ronaldo a fost aplaudat la scenă deschisă pentru al doilea său gol:

Golul lui Zidane

Stadionul l-a aplaudat pe Ronaldo, dar a aplaudat şi echipa sa, pentru că dă forţă echipei. Aceştia sunt suporterii lui Juve şi aşa e frumos. Nu vedem acest lucru peste tot. În legătură cu superbul gol al lui Ronaldo, Zidane a a ţinut să spună că poate nu a fost aşa de frumos precum cel marcat de el în finala Ligii Campionilor de la Glasgow.

Cristiano face uneori lucruri care nu-i aparţin lui. Şi putem spune că este unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului, a afirmat Zidane. Poate nu e aşa de frumos ca al meu de la Glasgow, dar ultimul e cel care contează, a adăugat Zidane surâzător.

[citeste si]

În finala Champions League din 2002, la Glasgow, Zidane a marcat un gol splendid, cu un voleu cu stângul. Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor la fotbal, a făcut un pas mare spre semifinalele competiţiei, marţi seara, după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 (1-0), chiar pe terenul acesteia, în prima manşă a sferturilor de finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel