Ziare, la zi: Ce legătură este între Gândul și gândirea lui Geoană

Cristoiu: după Dan Diaconescu (dacă ajunge președinte) vine Sexy Brăileanca. Vezi de ce iubește maestrul Cristoiu politica?

Ce iubesc ziarele? Uite aici:

Click îl place pe patronul Playboy, observând că ”Pe Hugh Hefner îl lasă rece femeile goale”. Ca să-l exciți, domnișoară, trebuie să iei o șubă pe tine. Dar ce te miră, crezi că ăla care lucrează la Mac mai poate mânca chiftele? Ieri, am uitat să amintesc de Bianca lui Bote, pe care Click a surprins-o cu Botezatu, pipăindu-se la Bamboo, în Mamaia, apoi furișându-se în camera lui de hotel, de unde a luat-o, a doua zi Salvarea. Săraca fată nu mâncase decât două piersici, toată ziua, iar noaptea l-a mâncat pe Bote. Din ochi, of course. Fii atent la mine, ăștia sunt ca Bahmu și Prigoană. Te pomenești că Bote candidează în 2012, iar Bianca primește o emisiune la Kanal D?

Când face o treabă bună, jos pălăria pentru România Liberă. Daniel Befu a pozat din elicopter (sau a primit pozele) vilele demnitarilor, pe care le-a arătat unor psihologi/arhitecți. Merită citit. Năstase are o casă fără stil, alcătuită din excrescențe adăugate una la alta. În plus, e o vilă ascunsă, pitulată, să n-o vadă lumea din stradă. Isărescu, ca orice bugetar, are o vilă cu teren de tenis și piscină acoperită. Mie, căsoiul prezentat de Rl mi se pare imens, mai mare ca al lui Năstase, dar specialiștii Rl spun că e doar o vilă ”tihnită”. Videanu are de-a dreptul ”un palat”, iar pe fundul piscinei a scris M-A. O clasă în stil colonial, care poate cuprinde un clan, sau un palat megalomanic, gen Ceaușescu. Tăriceanu are o vilă modernă și funcțională, dar înghesuită, iar restul vilelor prezentate nu spun mare lucru despre proprietar. Cel mai bine iese Blaga, a cărui casă respectă stilul ardelean al zonei. Să notăm că Funeriu are un apartament de 220 mp în Arad. La cele din străinătate poate s-o fi dus Adamescu, dar pentru turturici nu au fost de-ajuns banii, la vreme de criză. Tot e bine și cu apartamentul: are Melania Mandas Vergu ce renova, pe banii UE.

Totuși, una-i una, alta-i alta. Merită lăudată Rl, dar până la premiul întâi cu coroniță mai are de dat o restanță: vila lui Băse și condominiul de 1 milion de euro, al notăriței, unde sunt, elev Turturică? Ce ne spun ele despre proprietari?

Ilie Năstase se confesează Adevărului(sau poate Click-ului) despre amanta sa Sfăt, playboistă, care a făcut ceva arest la viața ei, acum fiind prinsă într-un divorț urât de un fost infractor. ”Nu mă interesează trecutul , privesc înainte”, spune Nasty. Și noi, căci înainte era mai bine.

Unica prezintă fetelor 20 de semne subtile care le pot arăta dacă partenerul le înșală. Printre acestea am remarcat un semn important.”Nu mai este interesat de sex, fiindcă e ocupat și obosit”. Semnul ăsta îți poate spune și numele celei cu care te înșală. Noua sa amantă e Criza.

Libertatea scrie că suedezele preferă să facă jogging în loc de sex. Desigur, asta spun ele tipului de la sondaje, dar noi știm că ele preferă să alerge de nebune kilometri în șir cu turiști italieni, cu instalatori polonezi sau cu negri veniți să ridice gunoiul. Fetele care nu se satură de jogging în Suedia, vin în vacanță, la alergat, în Turcia, Bulgaria sau România.

Evenimentul Zilei a ajuns la episodul doi din povestea vieții lor, best seller-ul despre Margareta, soacra lui Geoană. Astăzi ne prezintă detalii despre un frate, mort demult, al soacrei. Ținând cont că aromânii au familii numeroase, cu 7-8 copii, ieși mai ieftin dacă îți faci abonament. Cel mai ieftin ieși, însă, dacă vei cumpăra  doar Rl. Ai și anunțuri și temenele la statuia lui Băsescu.  EvZ mai scrie că Oprescu aruncă 8 milioane de euro pe studii suspendate în aer, pentru Autostrada Nebuniei. Voastre, care l-ați votat. Reține că numele lui Oprescu se leagă și de studiile de fezabilitate efectuate de Nicolăescu, pentru spitalele fantomă, niciodată construibile. Punem pariu pe jumătate din comision că va câștiga aceeași firmă?

Așa cum aztecii sacrificau fecioare ca să îmbuneze zeii, liderii PDL au făcut sacrificiul cu Elena Udrea ca să se împace cu Băsescu: s-au sacrificat și au pus-o la conducerea organizației de București. Gândul, care comentează votul, o ține langa cu supărarea dintre partid și Zeus. Sper să ajungă serialul EvZ la episodul în care soacra lui Geoană se înrudește cu Sârbu, care a fost nășit de Mihaela și Mircea. Poate așa, prin alianță, vor accepta gândacii că sunt cam prostănaci, în această insistență a lor. Ca să se prindă până și  Pândaru voi scrie rar: m-ă-i, n-u s-a-u c-e-r-t-a-t. S-e f-a-c, d-o-a-r, p-e-n-t-r-u f-r-a-i-e-r-i!

Puterea a remarcat că un penelist a ajuns în Guvern, printr-o decizie a instanței. Fostul șef de la ANSVSA a fost repus în funcție, în locul lui Zlotea, știi care, tipul ăla alunecos pe care presa îl dădea prieten cu EBa. Unii cred că puterea, aia de la butoane, o să-i facă zile fripte. Mie mi-e că-l avansează, ca momeală pentru restul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel