Zboruri GRATUITE pe viață pentru un bebeluș. Cum a reușit

Un bebeluș care s-a născut la peste 10.000 de metri înălțime după ce mama lui a intrat în travaliu prematur într-un avion al companiei Jet Airways a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viață, relatează luni agenția spaniolă EFE.

"Fiind primul bebeluș care se naște pe un zbor al Jet Airways, compania este fericită să-i ofere nou-născutului zboruri gratuite pe orice avion al acestei companii", se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

"Barza" a vizitat-o pe una din cei 162 de pasageri ai unui avion care zbura între orașul saudit Dammam și cel indian Cocin, fără a-i lăsa timp să aterizeze la Mumbai, oraș spre care a fost îndreptat după ce s-a aflat de nașterea iminentă.

Astfel încât echipajul a fost nevoit să recurgă la celebrul anunț: "Este vreun medic la bord?".

Din fericire un paramedic se afla în avion și a ajutat la nașterea copilului, cu concursul membrilor echipajului.

Femeia a dat naștere unui băiețel la 10.668 de metri înălțime, a precizat compania, confirmând că atât mama, cât și copilul său bine sănătoși și au fost transferați la un spital din Mumabi.

Bebelușul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, va beneficia de zboruri gratuite pe viață din partea acestei companii aeriene cu sediul la Bombay și care operează atât pe liniile interne, cât și pe cele internaționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel