”Zaza Sing”. Liviu Vârciu către Raluk: Eu ți-am scris, de ce nu mi-ai răspuns?

O nouă ediție „Zaza Sing” aduce miercurea aceasta la Antena 1 alte trei vedete pregătite de distracție, dar și de întrecere. 

În show-ul în care doar versurile contează telespectatorii se vor întâlni cu Giulia Anghelescu, George Papagheorghe și Raluka.

Prezentatorul Liviu Vârciu va mărturisi că o așteaptă pe aceasta din urmă la emisiune de mult timp și o va întreba, în stilul său inconfundabil: „Eu ți-am mai scris, de ce nu mi-ai răspuns?” „Unde mi-ai scris, cred că nu mie”, va răspunde Raluk, în vreme ce Giulia va completa cu umor: „Am primit eu, Liviule!”

La „Zaza Sing” Flick are parte de o surpriză miercurea aceasta: Domnul Rimă se va afla față în față cu Doamna Rimă Anonimă, o concurentă care mărturisește că a venit la emisiune special pentru a-l cunoaște pe el.

„Eu vreau să vă spun ceva, Flick este feblețea mea, îmi place la nebunie cum vorbește și cum scrie”, va spune Luiza, care lucrează la un post de radio pentru copii și care este pasionată de versuri și de muzică.

Liviu chiar le va propune celor doi să facă un battle în versuri, pe o temă dată de el. Ce va ieși, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel