Zăpada şi polei la Paris, sute de zboruri anulate

O treime din zborurile prevăzute să decoleze vineri de pe aeroportul Orly, circa 200, au fost anulate din cauza unui nou episod de ninsori în regiunea pariziană, informează surse aeroportuare citate de AFP.

'Este vorba în special de curse scurte şi medii. Pasagerii au fost avertizaţi şi nu au venit, aşa că nu există dificultăţi deosebite', au adăugat aceste surse. Potrivit acestora, 'până acum nu sunt prevăzute anulări pentru mâine', sâmbătă, pe aeroportul situat la sud de Paris.

Pe aeroportul internaţional Roissy-Charles de Gaulle, din nordul capitalei franceze, nicio anulare nu s-a produs vineri, ci numai întârzieri de 30 de minute în medie, au precizat surse concordante. Trenurile şi garniturile de metrou au circulat în schimb normal şi numai transportul în comun cu autobuze a fost 'perturbat lejer' după-amiază.

Zăpadă a reînceput să cadă vineri dimineaţă într-o zonă care se întinde de la frontiera Belgiei şi până în centrul Franţei. Acest 'episod de ninsori' este totuşi mai puţin important decât cel de marţi şi miercuri, care a provocat perturbări semnificative în transporturile din regiunea pariziană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel