Urmărește emisiunea live


YouTube, angajări. Mobilizare împotriva abuzului

YouTube încearcă să combată violența și mesajele extremiste care încep să apară din ce în ce mai des. Compania face angajări masive.

Din ce în ce mai multă agresivitate apare pe YouTube, prin videoclipuri încărcate de violență sau mesaje extremiste. Conform playtech.com, în mediul online au ajuns foarte multe clipuri cu copii abuzați și numere mari de pedofili au apărut imediat să comenteze. 

Platforma de streaming video a devenit un mediu încărcat de exemple negative pentru copii

Oficialii YouTube au făcut numeroase promisiuni pe marginea acestui subiec și au ținut să menționeze că vor rezolva această problemă. Schimbările au fost aproape inexistente până când problema conținutului de pe YouTube nu a ajuns să îi coste.

După câteva zile, un număr mare de companii și-au retras toate campaniile publicitare de pe platforma celor de la Google.

Problema cauzată de internauții care își manifestă ura și traumele pe YouTube se va rezolva cu oameni. Deși există deja o serie stufoasă de filtre care nu permit postarea anumitor clipuri pe platformă, inteligența artificială și algoritmii nu țin loc de oameni în acest caz particular.

Ca urmare, mii de moderatori vor avea scopul să blocheze comentariile aferente anumitor clipuri și să șteargă fiecare video care încalcă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel