X FACTOR. Giulius Guttierez, de la Chefi la cuțite pe scena X Factor

X Factor, jurați
X Factor, jurați

Venit de zece ani tocmai din Filipine, Giulius Guttierez a reușit să învețe câte ceva din limba română, destul cât să se înțeleagă cu jurații ”X Factor”.

La vârsta de 34 de ani, Giulius Guttierez este deja un chef apreciat pentru mâncărurile sale, dar și pentru show-urile culinare pe care le pune în scenă pentru clienții săi.

”Iulică din Filipine”, cum se prezintă el pe ”numele românesc”, și-a încercat norocul luna trecută la ”Chefi la cuțite” cu un preparat tradițional filipinez, cu creveți și legume.

”Ai slăbit, man, înainte erai butoi! Sunt emoșionat”, a spus acesta în fața chefilor care au fost extrem de impresionați de rezultat, așa că Giulius a trecut în etapa următoare. 

În acest timp, în loc să se pregătească pentru etapa următoare, Giulius și-a ridicat el însuși ștacheta și și-a stabilit un nou țel: acela de a obține și voturile juraților ”X Factor”.

Îmi doresc foarte mult să cânt, dar nu am mai fost niciodată pe o scenă. Îmi doresc să simt acele emoții, să trăiesc tensiunea”, a mărturisit ”Iulică din Filipine”.

Iar dacă filipinezul a recunoscut că obișnuiește să cânte de câte ori gătește, se pare că obiceiul ar avea o legătură chiar și cu meseria sa.

”Competiția e foarte strânsă. Bontea să știi că zice bine, și Florin Dumitrescu, ce să mai zic de Scărlătescu!”, l-a avertizat Horia Brenciu. 

Cum s-a descurcat Giulius Guttierez și ce părere au avut Delia, Carla’s Dreams, Ștefan Bănică jr și Horia Brenciu despre prestația chef-ului, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel