Workshop de mers pe tocuri, la Cluj-Napoca. Ce spun cursantele

Reprezentantele sexului frumos, interesate să aibă un mers grațios atunci când încalță un pantof cu toc și să nu ajungă într-o situație jenantă, cum ar fi o căzătură, pot aplica pentru cursul de mers pe tocuri, organizat la Cluj-Napoca. 

Participantele obțin aici sfaturi deloc de neglijat, după cum a declarat Ioana Miheţ, organizatorul workshopului, pentru Digi 24: "În primul trebuie să fie numărul potrivit, nu vă luaţi după Cenuşăreasa. În al doilea rând, trebuie să fie foarte confortabil. Poate sună ciudat corelaţia aceasta de pantofi cu toc egal confortabil, dar da, trebuie să fie confortabili, trebuie să fie dintr-un material de calitate".

În plus, și forma pe care o are tocul pantofului este extrem de importantă: "Dacă, de exemplu, avem pulpele mai groase, nu vom alege cu certitudine un pantof cu toc foarte, foarte subțire, pentru că nici nu se va potrivi estetic cu piciorul nostru și nici nu ne va fi așa de ușor să umblăm pe el", a mai precizat Ioana Miheţ.

Cursul a stârnit interesul tinerelor, în special. "Mi se pare că e nevoie de o doză de feminitate mai mare în lumea de astăzi, în ziua de azi, în comportamentul şi în spiritul femeilor şi cred că mă va ajuta", a declarat una dintre cursante.

Elena Udrea: Sfat important pentru femeile care vor succes în politică

Medicii atrag, însă, atenţia că pantofii cu tocuri înalte nu trebuie purtaţi zilnic pentru că pot provoca grave probleme de sănătate.

Pe de altă parte, specialiştii din lumea modei consideră că fiecare femeie ar trebui să aibă acasă minimum 5 perechi de pantofi cu toc, având în vedere că acest tip de încălțăminte exprimă feminitate, putere şi eleganţă.

Descoperă secretul mersului pe tocuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel