Warner Bros şi DC Films pregătesc încă un supererou în lumea filmului

Studiourile Warner Bros. şi DC Films se pregătesc să introducă în lumea filmului încă un supererou ale cărui aventuri puteau fi urmărite doar în albumele de benzi desenate: 'Plastic Man', un personaj care a apărut în universul DC Comics în 1941, conform revistei Variety.

Scenariul noului film cu supereroi va fi semnat de Amanda Idoko ('Breaking News in Yuba County'), iar Bob Shaye, co-fondatorul New Line Cinema, va fi producătorul executiv. Deocamdată nu a fost anunţat numele regizorului care se va ocupa de acest film. Personajul 'Plastic Man', creat de Jack Cole pentru Quality Comics, are puterea de a lua orice formă.

Povestea supereroului

Un copil orfan, crescut pe străzi, a intrat în rândurile crimei organizate şi a fost împuşcat în timpul unui jaf. Tot atunci a fost expus contactului cu o substanţă chimică necunoscută de la care a preluat proprietăţile cauciucului, putând să se întindă, să sară de la orice înălţime sau să ia orice formă. Datorită unui călugăr, care l-a îngrijit după ce a fost împuşcat, a înţeles că trebuie să lupte de partea binelui şi astfel s-a născut 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel