'Vulpile' de la Leicester City, calificare spectaculoasă în semifinalele Europa Conference League

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Leicester City a reuşit o calificare spectaculoasă în semifinalele Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe PSV Eindhoven, cu scorul de 2-1, joi, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. 

'Vulpile', după 0-0 în tur, au făcut un ultim sfert de oră magistral, marcând prin James Maddison (77) şi Ricardo Pereira (88), după ce PSV a deschis scorul prin israelianul Eran Zahavi (27). În penultimul act, Leicester o va înfrunta pe câştigătoarea dintre AS Roma şi Bodoe/Glimt (1-2 în tur). 

RB Leipzig, calificată în semifinalele Europa League

RB Leipzig este prima echipă calificată în semifinalele Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Atalanta, la Bergamo, cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, în manşa secundă a sferturilor de finală. Vicecampioana Germaniei s-a impus prin dubla reuşită de francezul Christopher Nkunku (18, 87 - penalty), după 1-1 în tur.

RB Leipzig s-a dovedit a fi echipa mai bună în această dublă, în care românul Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve la Atalanta în ambele meciuri. Portarul Juan Musso, cel care l-a faultat pe Nkunku la penalty, s-a opus altor două ocazii mari ale oaspeţilor, în faţa lui Laimer şi Nkunku. În semifinale, RB Leipzig o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Glasgow Rangers şi Sporting Braga (0-1 în tur). 

Citește și - Clubul Chelsea este vizat de noi sancțiuni. Directorul clubului este vizat de această dată

Guvernul Marii Britanii impune sancțiuni directorului Chelsea FC, Eugene Tenenbaum. Încercări de a îngheța până la 10 miliarde de lire sterline active legate de proprietarul oligarhului rus al clubului, Roman Abramovici.

Guvernul Marii Britanii a impus sancțiuni directorului clubului de fotbal Chelsea, Eugene Tenenbaum, în încercarea de a îngheța activele de până la 10 miliarde de lire sterline ale proprietarului rus al clubului, Roman Abramovici.

Marea Britanie a declarat că extinde sancțiunile lui Tenenbaum și David Davidovici, un alt apropiat al lui Abramovici, deoarece oligarhul a transferat miliarde de lire sterline de active celor două persoane în timp ce Rusia a invadat Ucraina.

Ministerul de Externe a spus că sancțiunile vor „îngheța activele  la un total de până la 10 miliarde de lire sterline – cea mai mare acțiune de înghețare a activelor din istoria Marii Britanii”. Departamentul a spus că înghețarea activelor va „preveni repatrierea acestor bunuri în Rusia și folosirea lor pentru a finanța mașina de război a lui Putin”. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel