Vrei un cont pe Twitter? Ai putea licita pentru numele de utilizator. Noua idee a lui Elon Musk

Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com

Twitter ia în considerare ideea de a vinde nume de utilizatori în licitațiile online. Perspectiva a fost prezentată în rândul companiei ca un potențial flux de venituri, potrivit raportului inițial.

Planul gândit de Elon Musk ar face ca platforma de socializare să înceapă să elimine utilizatorii inactivi, scrie US Today.

Twitter vede numele utilizatorilor ca un potențial flux de venituri

Twitter este printre cele mai importante platforme de social media din lume. Cu toate acestea, a fost bine documentat că se confruntă cu dificultăți financiare, chiar și după achiziționarea rețelei de către Elon Musk, care a plătit nu mai puțin de 44 de miliarde de dolari. Musk a redus cheltuielile pe Twitter, a ordonat disponibilizări, a redus alte costuri și a oprit plățile de la furnizori.

În același timp, el a încercat să găsească noi modalități de a câștiga bani, deoarece Twitter se confruntă cu o scădere bruscă a veniturilor din reclame. El a dezvoltat un plan de abonament reînnoit în care utilizatorii plătesc pentru insignele de verificare, iar compania a depus documentație la Departamentul de Trezorerie din SUA pentru a procesa plăți.

Acum, compania caută alte surse de venit pentru platformă: Twitter s-a gândit să vândă nume de utilizatori în licitațiile online.

Angajații Twitter au purtat discuții pentru a vinde unele nume de utilizator pentru serviciu cel puțin din luna decembrie. Inginerii au discutat despre desfășurarea de licitații online în care oamenii pot licita pentru numele de utilizator, care pot fi cuvinte, numere sau șiruri de caractere care urmează semnul @ folosit pentru a identifica conturile de pe platformă. De exemplu, numele de utilizator al lui Musk este @elonmusk.

Nu este clar dacă proiectul va merge mai departe și dacă planul va afecta toate numele de utilizator sau doar o parte dintre ele, au spus oameni din interiorul companiei potrivit sursei citate.

Musk a spus luna trecută că vrea să înceapă să elimine conturile inactive de pe Twitter și să elibereze 1,5 miliarde de nume de utilizator. Numai anumite nume de utilizator, cum ar fi cele ale unor persoane cunoscute, mărci și nume populare, pot avea valoare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel