'Vrancea în mişcare', la împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea primei facultăţi de educaţie fizică şi sport din ţară

[] []

14 mai 2019 / 19:15
Salveaza PDF Comentarii

Câteva sute de elevi vrânceni sunt aşteptaţi duminică, în Crângul Petreşti de lângă Focşani, la cea de-a doua ediţie a evenimentului sportiv 'Vrancea în mişcare', care va marca împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea primei facultăţi de educaţie fizică şi sport din România, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea.

 'Acest eveniment are drept scop promovarea activităţii fizice de orice fel, nu neapărat de performanţă, în încercarea de a determina populaţia să înţeleagă cât de importantă este aceasta pentru sănătate. De asemenea, evenimentul va marca împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea în ţara noastră a primei facultăţi de educaţie fizică şi sport', se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit inspectorului adjunct al IŞJ Vrancea, Aurel Şelaru, la evenimentul organizat de către profesorii de educaţie fizică şi sport din Vrancea sunt aşteptaţi să participe peste 600 de elevi din toate unităţile de învăţâmânt din judeţ. La ediţia de anul trecut a evenimentului 'Vrancea în mişcare', câteva sute de elevi din judeţ au organizat un flashmob în Piaţa Unirii din Focşani. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26