'Vrancea în mişcare', la împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea primei facultăţi de educaţie fizică şi sport din ţară

Câteva sute de elevi vrânceni sunt aşteptaţi duminică, în Crângul Petreşti de lângă Focşani, la cea de-a doua ediţie a evenimentului sportiv 'Vrancea în mişcare', care va marca împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea primei facultăţi de educaţie fizică şi sport din România, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea.

 'Acest eveniment are drept scop promovarea activităţii fizice de orice fel, nu neapărat de performanţă, în încercarea de a determina populaţia să înţeleagă cât de importantă este aceasta pentru sănătate. De asemenea, evenimentul va marca împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea în ţara noastră a primei facultăţi de educaţie fizică şi sport', se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit inspectorului adjunct al IŞJ Vrancea, Aurel Şelaru, la evenimentul organizat de către profesorii de educaţie fizică şi sport din Vrancea sunt aşteptaţi să participe peste 600 de elevi din toate unităţile de învăţâmânt din judeţ. La ediţia de anul trecut a evenimentului 'Vrancea în mişcare', câteva sute de elevi din judeţ au organizat un flashmob în Piaţa Unirii din Focşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel