Vrancea. Grupare trafic droguri, destructurată. Șase persoane, reținute

DIICOT
DIICOT

O grupare specializată în trafic şi consum ilicit de droguri a fost destructurată.

Șase bărbaţi au fost reținuți pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Pe 15 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii DIICOT - BT Vrancea au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a patru persoane, în momentul în care încercau să vândă 20 de grame de cannabis, în schimbul a 800 de lei. 

IGPR precizează că pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în cauză au fost efectuate 10 percheziţii domiciliare la locuinţele celor bănuiţi. În urma acestora, au fost ridicaţi 5.500 de lei şi 100 de euro, dar şi 300 de grame de muguri de cannabis, 25 de plante de cannabis uscate, două comprimate de ecstasy, şase grindere şi minicântare electronice şi telefoane mobile. 

"17 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT - B.T. Vrancea, pentru audieri. Faţă de şase bărbaţi, cu vârste între 20 si 32 de ani, s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicatul IGPR.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc. 

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel