Volodimir Zelensky, după ce o bucată de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui: M-ați ratat! - FOTO în articol

Volodimir Zelensky, după ce o bucată de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui: M-ați ratat! / Facebook Zelesnky / Nykyrofov
Volodimir Zelensky, după ce o bucată de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui: M-ați ratat! / Facebook Zelesnky / Nykyrofov

Un fragment de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui Volodimir Zelensky.

Se pare că un fragment dintr-o rachetă lansată de soldații ruși a aterizat în curtea reședinței lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de către Sergii Nykyforov, purtătorul de cuvânt al lui Zelensky. Acesta a postat imagini cu o bucată de rachetă.

”Un fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă, a aterizat în curtea reşedinţei prezidenţiale a lui Volodimir Zelensky, lângă Kiev. „M-aţi ratat”, a reacţionat preşedintele ucrainean”, a scris putătorul de cuvânt al președintelui Ucrainei.

Volodimir Zelensky a supraviețuit la trei tentative de asasinare în câteva zile

Peste 400 de mercenari ruși se află în acest moment la Kiev cu ordine de la Kremlin în încercarea de a-l asasina pe președintele Zelensky și de a înlătura guvernul său, principalul scop fiind ca Moscova să poată relua controlul, conform publicației The Times .

Una dintre tentative a fost condusă de mercenarii din grupul Wagner, susținut de Kremlin, cunoscut pentru operațiunile din Orientul Mijlociu, dar și din Mali. Grupul Wagner a suferit pierderi majore în timpul atacului asupra clădirii unde se afla Zelensky.

Mai mult, liderii grupării Wagner au fost ”alarmați” de acuratețea informațiilor pe care armata ucraineană le avea despre operațiune, care a fost anticipată și dejucată astfel încât aproape toți militarii din comando-ul Wagner au fost uciși.

Alte două tentative eșuate de asasinat au fost conduse de militari ruși și militarii ceceni trimiși de liderul Ramzan Kadârov în sprijinul armatei ruse. Sâmbăta trecută, un militar cecen ce făcea parte dintr-un comando trimis să-l asasineze pe președintele Zelensky a fost ucis. Oleksiy Danilov, secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei, a declarat pentru canalele de televiziune ucrainene că spionii ruși i-au informat despre tentativa de asasinat din partea forțelor speciale cecene, cunoscute și sub numele de „Kadîrovite”. Vezi mai mult AICI.

Reamintim că un bancher rus care oferă 1.000.000 de dolari pentru arestarea lui Vladimir Putin.

VEZI ȘI: Cine este Alex Konanykhin, bancherul rus care oferă 1.000.000 de dolari pentru arestarea lui Putin. "Căutat, viu sau mort" - FOTO / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel