Voiculescu: Băsescu nu mai este președinte, ci o umbră

voiculescu dcc
voiculescu dcc

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, scrie pe blogul său că după referendumul din 29 iulie, Traian Băsescu ”nu mai este președinte, ci o umbră,” care prin declarațiile făcute ieri a încercat să reia ”manipulările de altădată.”

”Ieri umbra vorbit. A încercat să se arate mare, amenințătoare, sigură pe sine. A încercat să reia manipulările de altădată, să instige la ură împotriva Parlamentului și să ascundă 8.5 milioane de voturi valide sub câteva voturi fraudate,” își deschide fondatorul PC postarea de pe blog. ”A încercat, dar ce tot ce a reuşit a fost să se arate copleşit de votul de la referendum. Un adevărat preşedinte ştie că nu poţi ascunde un elefant sub o muscă, ştie că nu poţi manipula la infinit, ştie că nu poţi fugi mereu de realitate. Însă o umbră are astfel de iluzii,” a continuat Dan Voiculescu.

Potrivit acestuia, Traian Băsescu a avut prin discursul de luni o tentativă de a părea președinte, dar nu a reușit decât să demonstreze că e ”un domn speriat de realitate, refugiat într-un univers paralel în care încă mai manipulează și amenință.”

”Ieri, domnul Băsescu a „comis” o tentativă ridicolă, lipsită de adevăr și substanță, de a-și recăpata statutul de președinte. A eşuat. Preşedinte al României ajungi şi rămâi când primeşti votul şi încrederea romanilor. Când nu le primeşti, rămâi o umbră,” a conchis Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel