Vocea României. Irina Rimes, pusă la punct de un chinez: "Am simțul ridicolului"

Feihong are 19 ani, este de naționalitate chinez și trăiește în Pitești. Iar combinația dintre apariția sa și piesa pe care a ales să o cânte le-a determinat pe Irina Rimes și Andra să se întoarcă.

A venit în România, în 2011, după ce mama a divorţat şi s-a căsătorit cu un roman, iar schimbarea a fost una nu tocmai uşoară pentru el.

Cât despre participarea la Vocea României, mărturisește că "această experienţă va fi extrem de exotică. Sincer îmi este teamă că aaa e Vocea României şi participă chinezul ăsta. Sper să nu râdă prietenii de mine", mărturiseşte

După ce le-a cântat şi le-a încântată cu piesa Fly Me To The Moon, Andra şi Irina i-au promis luna de pe cer, doar, doar să-l convingă să vină în echipa lor.

"Vreau să-ți creez un confort. Nu te-ai obișnuit cu mâncarea românească? Nu-i nimic, eu îți gătesc, îți aduc în fiecare zi chinezesc. Să știi că eu sunt din Ardeal, dar am cântat de multe ori la Pitești...", i-a spus Andra în încercarea de a-l convinge să i se alăture.

După ce a încercat să îl salute în japoneză, Irina Rimes "a fost pusă la punct": "Eu sunt chinez, nu japonez".

Artista a trecut cu umor peste momentul incomod: "Știam că este japonez, dar am vrut să iasă un moment drăguț. Am simțul ridicolului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel