Vocea României. Irina Rimes, pusă la punct de un chinez: "Am simțul ridicolului"

Descriere foto:

Feihong are 19 ani, este de naționalitate chinez și trăiește în Pitești. Iar combinația dintre apariția sa și piesa pe care a ales să o cânte le-a determinat pe Irina Rimes și Andra să se întoarcă.

A venit în România, în 2011, după ce mama a divorţat şi s-a căsătorit cu un roman, iar schimbarea a fost una nu tocmai uşoară pentru el.

Cât despre participarea la Vocea României, mărturisește că "această experienţă va fi extrem de exotică. Sincer îmi este teamă că aaa e Vocea României şi participă chinezul ăsta. Sper să nu râdă prietenii de mine", mărturiseşte

După ce le-a cântat şi le-a încântată cu piesa Fly Me To The Moon, Andra şi Irina i-au promis luna de pe cer, doar, doar să-l convingă să vină în echipa lor.

"Vreau să-ți creez un confort. Nu te-ai obișnuit cu mâncarea românească? Nu-i nimic, eu îți gătesc, îți aduc în fiecare zi chinezesc. Să știi că eu sunt din Ardeal, dar am cântat de multe ori la Pitești...", i-a spus Andra în încercarea de a-l convinge să i se alăture.

După ce a încercat să îl salute în japoneză, Irina Rimes "a fost pusă la punct": "Eu sunt chinez, nu japonez".

Artista a trecut cu umor peste momentul incomod: "Știam că este japonez, dar am vrut să iasă un moment drăguț. Am simțul ridicolului".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26