Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Francois Hollande și Christine Lagarde: Ce au discutat

Preşedintele rus Vladimir Putin a purtat, luni, convorbiri telefonice cu directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, şi cu preşedintele francez, Francois Hollande, pe tema datoriilor Greciei şi a evoluţiei Zonei Euro.

Vladimir Putin şi Christine Lagarde au avut o conversaţie telefonică în cadrul căreia au evocat datoria statului grec, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. 

Potrivit acestuia, Putin şi Lagarde au discutat pe marginea cooperării dintre Rusia şi FMI în contextul referendumului din Grecia şi au convenit să caute o soluţie potrivită pentru soluţionarea datoriei greceşti.

Citește și: Angela Merkel s-a dezlănțuit după referendumul din Grecia

Putin şi Lagarde au discutat pe marginea "cooperării între Rusia şi Fondul Monetar Internaţional în contextul referendumului care a avut loc cu o zi mai înainte (duminică) în Grecia", a declarat pentru presă Dmitri Peskov, care a adăugat că cei doi au convenit să continue "căutarea unei soluţii potrivite pentru soluţionarea datoriei greceşti, care să ţină cont de interesele tuturor părţilor".

De asemenea, în cursul serii de luni, Vladimir Putin a purtat o conversaţie telefonică cu omologul său francez, Francois Hollande, despre referendumul care a avut loc duminică în Grecia şi evoluţia Zonei Euro, a anunţat Serviciul de presă al Kremlinului.

"A avut loc o conversaţie telefonică între preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, şi preşedintele Franţei, Francois Hollande. Au fost discutate rezultatele referendumului care a avut loc în Grecia, inclusiv din punct de vedere al evoluţiei ulterioare a Zonei Euro", se arată într-un comunicat al Kremlinului citat de Mediafax.

Citește și: Alexis Tsipras l-a sunat pe Vladimir Putin. Mesajul Președinției ruse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel