Vlad Filat și-a făcut sală de fitness după gratii

Fostul premier moldovean Vlad Filat și-a construit o sală de sport în penitenciar. Mai multe aparate de fitness au fost instalate într-un loc special rezervat, relatează moldova24.info.

"Departamentul Instituțiilor Penitenciare i-a permis încă în decembrie 2015 să-și instaleze mai multe aparate de fitness într-un spațiu special amenajat, care i-a fost oferit", a anunțat Departamentul Instituțiilor Penitenciare, la o solicitare a presei de peste Prut.

Instituția a refuzat însă să specifice dacă toți deținuții beneficiază de astfel de facilități. Mai mult, potrivit sursei citate, aparatele și echipamentul sportiv au fost duse la pușcărie din sediul partidului PLDM, acolo unde erau instalate înainte.

Vlad Filat a fost reținut la 15 octombrie 2015, fiind acuzat de corupție și trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, fostul premier moldovean riscă până la 15 ani de închisoare. Avocații lui Vlad Filat susțin că dosarul pe numele fostului premier este unul politic și că nu există probe clare care să demonstreze vinovăția acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel