Visele lui Gigi Becali, spulberate de UEFA

becali
becali

UEFA a anunțat bonusurile pentru ediția 2017-2018 din grupele Champions League. Din păcate pentru Gigi Becali care se aștepta la venituri substanțiale, sumele sunt identice cu cele de anul trecut.

UEFA a anunțat că va mări bonusurile și modalitatea de repartizare a banilor în Champions League, însă acest lucru se va întâmpla abia de la anul. Gigi Becali anunța nu cu mult timp în urmă că se așteaptă la încasări de aproape 50 de milioane de euro dacă Steaua va reuși să se califice în grupele celei mai importante competiții europene. 

Conform prosport.ro, veniturile maxime pentru o echipă pot atinge aproximativ 60 de milioane de euro doar în condițiile în care respectiva echipă va câștiga Liga Campionilor. 

Astfel, pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor toate echipele vor primi o sumă de 12.7 milioane de euro. Veniturile pot fi mărite prin rezultate bune obținute în competiție. Astfel, o victorie în grupe este răsplătită cu 1.5 milioane de euro, iar un egal cu 500 000 de euro. Calificarea în faza următoarea mai adaugă în conturile clubului încă 6 milioane de euro. 

Cu toate acestea Gigi Becali își poate amortiza investițiile făcute în jucători prin calificarea deja obținută în Europa League.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel