Violator și tâlhar, prins de polițiști

Un gălăţean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii gălăţeni au identificat un tânăr de 25 ani, din comuna Vârlezi, bănuit de comiterea unei tentative de viol şi a unei tâlhării calificate. În urma cercetărilor a reieşit că, în data de 16 iunie, în jurul orei 23.10, acesta ar fi abordat o femeie de 38 ani, din municipiul Galaţi, care se deplasa pe strada Drumul de Centură, spre domiciliu.

Folosind acte de violenţă şi ameninţări, bărbatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia, împotriva voinţei sale, dar, întâmpinând rezistenţă din partea acesteia, i-ar fi sustras telefonul mobil. Întrucât în zonă ar fi apărut alte persoane, bărbatul ar fi abandonat telefonul sustras şi ar fi fugit.

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat Judecătorie Galaţi care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. În cauză continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel