Vintilă jubilează după FCSB - Dinamo. Ce îi răspunde lui Becali după DEMITERE

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, miercuri seara, după calificarea în finala Cupei României, că formaţia sa a demonstrat că a fost mai bună în cele două manşe ale semifinalei cu Dinamo. 

'Mă bucur pentru băieţi în primul rând pentru că au muncit şi e meritul exclusiv al lor că au reuşit să ajungă în finala Cupei. Mă bucur şi pentru suporterii noştri. Consider că aceste două victorii din semifinale sunt un cadou bun pentru ei ca să mai estompeze din amărăciunea din clasamentul Ligii I. Dar în seara asta suntem bucuroşi.' a declarat Vintilă.

'Azi am şutat mai puţin la poartă decât de obicei. A fost şi un joc de aşteptare, trebuia să avem o posesie mai mare ca să nu dăm posibilitatea adversarilor să joace şi să marcheze. Consider că în cele două jocuri am arătat că suntem echipa mai bună. Finala este finală şi oricând e deschisă oricărui rezultat. Este un singur meci şi sunt anumite orgolii. Dar consider că noi putem prin valoarea noastră să o câştigăm', a afirmat Vintilă la postul Digisport.

Referitor la un posibil transfer al lui Dennis Man la gruparea engleză Norwich City, tehnicianul a afirmat că speră ca tranzacţia să se realizeze.

'Este foarte bine când un jucător se transferă pe o sumă de bani. Ne bucurăm când reuşim să creăm jucători care să poată fi vânduţi. Dar până va pleca şi până va fi sigur transferul, eu consider că Dennis îşi face treaba, dar mai are mult de muncit. E un băiat bun şi serios. Sper să se concretizeze transferul lui. Asta ar arăta că munceşte bine aici', a spus el.

Nu a dorit să îi răspundă patronului Gigi Becali după demitere

Bogdan Vintilă nu a dorit să comenteze declaraţiile patronului Gigi Becali privind înlocuirea sa din funcţie şi a spus că până îi va fi comunicat oficial acest lucru el rămâne antrenorul principal al echipei.

'O să spun şi acum ce le-am spus şi jucătorilor. Până va intra cineva din conducere cu un antrenor nou pentru a-l prezenta echipei, eu sunt antrenorul principal. Eu îmi văd de treabă şi pregătesc jocurile în continuare. Eu sunt sub contract. Când voi fi anunţat oficial atunci cu siguranţă voi vedea ce voi face în continuare. Dar până atunci jucătorii trebuie să asculte de mine. Adică până la venirea unui nou antrenor', a menţionat Vintilă.

'Momentan încă sunt antrenorul principal'

Întrebat cum comentează zvonurile potrivit cărora FCSB va fi condusă după demiterea sa de către actualul delegat al echipei, Mihai Pintilii, şi Anton Petrea, secundul antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Vintilă a răspuns: 'Când va fi ceva oficial, nicio problemă. Dar până atunci nu pot vorbi pe supoziţii. Momentan încă sunt antrenorul principal. Voi vedea dacă voi continua pe alt post, mie îmi face plăcere să lucrez la FCSB, dar vom vedea. Nu vreau să se speculeze de acum pe ceva ce nu e sigur'.

FCSB s-a calificat în finala Cupei României

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat în finala Cupei României, miercuri seara, după ce a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0 (1-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a semifinalelor.

În partida tur, formaţia condusă de Bogdan Vintilă se impusese cu scorul de 3-0. În ultimul act, programat pe 22 iulie, la Ploieşti, FCSB va întâlni o formaţie care va juca în premieră o finală, Politehnica Iaşi sau Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Sepsi OSK s-a impus cu 5-1 în prima manşă a semifinalei, iar joi, de la ora 20:00, în Copou, se va juca manşa secundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel