Vinicius, transfer la Real Madrid. Noua vedetă de 18 ani

 Real Madrid l-a prezentat vineri pe tânărul fotbalist brazilian Vinicius Junior, în vârstă de 18 ani, care a promis că va face "multe eforturi" ca să se integreze la echipa din capitala Spaniei, relatează AFP. 

A juca la Real Madrid "este cea mai mare şansă pe care o poate avea un fotbalist. Voi face multe eforturi ca să arăt că merit această şansă", a spus atacantul la prezentarea de pe stadionul Santiago Bernabeu. 

Recrutat de Real când avea 16 ani, pentru o sumă estimată la 45 de milioane de euro, când avea doar două meciuri la profesionişti, Vinicius a fost lăsat să joace, sub formă de împrumut, la echipa la care s-a format, Flamengo, pentru a se căli. 

În faţa suporterilor şi a compatriotului său Ronaldo, vedeta lui Real din deceniul trecut, tânărul atacant şi-a etalat calităţile tehnice. 

Vinicius, noua speranță braziliană 

"Suntem convinşi că Vinicius Junior este unul dintre acei jucători care vor marca viitorul într-un fel foarte special", a declarat preşedintele lui Real, Florentino Perez. El a lăudat "un jucător care tocmai a împlinit 18 ani acum câteva zile, dar este deja considerat una din marile speranţe ale fotbalului brazilian şi mondial". 

La rândul său, Ronaldo l-a numit pe Vinicius "cea mai mare speranţă a fotbalului brazilian", informează EFE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel