Vînă (FCSB): Cei de la Hermannstadt se vor aglomera în propriul careu şi va trebui să ştim să îi desfacem

Fotbalistul Ionuţ Vînă, transferat în urmă cu două zile de clubul FCSB, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în meciul din prima etapă a Ligii I, jucătorii de la FC Hermannstadt se vor aglomera în propriul careu, iar el şi noii săi colegi vor trebui să ştie cum să desfacă o astfel de apărare.

"Va fi un meci foarte greu cu cei de la Hermannstadt. Ei cred că se vor aglomera în propriul careu şi va trebui să ştim să îi desfacem. Trebuie să debutăm cu dreptul în noul sezon", a afirmat Vînă.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la FCSB şi vreau să demonstrez că merit locul de titular. Eu sunt pregătit să joc, chiar am vorbit când am ajuns aici cu cei din staff-ul tehnic şi le-am spus că am făcut toate antrenamentele şi sunt gata să joc. Este cel mai mare club din România şi toată lumea este cu ochii pe noi. E foarte important pentru mine că îi cunosc pe mulţi dintre colegii de aici, pentru că am mai jucat cu ei. Cu siguranţă îmi vor face adaptarea mai uşoară", a adăugat Vînă.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, formaţia FC Hermannstadt, în prima etapă a Ligii I, ediţia 2019-2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel