Viktor Orbán către Macron: „Să ne unim forțele...“

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, i-a transmis un mesaj președintelui Franței, Emmanuel Macron. Acesta vine în contextul atentatului care a zguduit orașul Nisa.

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a transmis un mesaj de condoleanţe naţiunii franceze, în numele poporului maghiar, în urma atentatului islamist de joi, de la Nisa, şi a dorit multă putere familiilor victimelor, în scrisoarea adresată preşedintelui Emmanuel Macron, a informat, Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al prim-ministrului ungar, agenţia ungară de presă MTI.

În scrisoare se arată că prim-ministrul ungar a fost profund şocat în momentul în care a aflat de teribilul atac terorist de la Nisa. "Atât atacurile de astăzi, cât şi cele din ultimele săptămâni au arătat univoc că modul de viaţă şi valorile noastre, cultura noastră comună, se află în centrul atenţiei terorismului extrem", a scris premierul. Viktor Orbán l-a asigurat pe şeful statului francez de sprijinul Ungariei în aceste momente grele.

“Suntem gata să ne unim forţele pentru a apăra valorile tradiţionale europene şi modul de viaţă tradiţional european”, a scris premierul ungar în scrisoarea de condoleanţe, conform Hirado.hu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel