Viking - FCSB. Meci capital pentru echipa lui Becali și Dică pentru calificarea în grupele Europa Conference League

Viking - FCSB. Meci capital pentru echipa lui Becali și Dică în Conference League
Viking - FCSB. Meci capital pentru echipa lui Becali și Dică în Conference League

Meciul de fotbal Viking Stavanger - FCSB, care va avea loc joi, 25 august, în manşa a doua a play-off-ului Europa Conference League, este extrem de important pentru echipa lui Gigi Becali și Nicolae Dică. FCSB ar putea ajunge în grupele Conference League dacă va elimina echipa norvegiană.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Ungaria avându-l la centru pe Tamas Bognar, a anunţat UEFA.

Balazs Buzas şi Peter Kobor vor fi arbitri asistenţi, în timp ce al patrulea oficial va fi Balazs Berke. Partida se va desfăşura de la 20:00, ora României, pe stadionul Viking din Stavanger. În tur, echipa norvegiană s-a impus cu 2-1 la Bucureşti.

Tamas Bognar, în vârstă de 43 de ani, a arbitrat întâlnirea FCSB - FC Zurich (1-1), care s-a disputat pe 20 octombrie 2016 în faza grupelor Europa League.

În 2011, Bognar a arbitrat partida Gaz Metan - Mediaş - FSV Mainz (1-1, 4-3 după lovituri de departajare) din turul 3 preliminar al Europa Legue. În iulie 2013, el a condus meciul Pandurii Tg. Jiu - Levadia Tallinn (4-0), din turul 2 preliminar al Europa League.

În 2011, Bognar s-a numărat printre arbitrii de la Campionatul European Under-19 găzduit de România.

Viking Stavanger a anunțat că a vândut peste 12.000 de bilete pentru meciul cu FCSB de joi seară

Echipa norvegiană de fotbal Viking Stavanger a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că a vândut peste 12.000 de bilete pentru meciul cu FCSB de joi, din manşa secundă a play-off-ului Europa Conference League.

Numărul exact al biletelor vândute este de 12.619, clubul scandinav anunţând că au rămas mai puţin de o mie de tichete nevândute pentru partida care va da o echipă calificată în grupele competiţiei.

Capacitatea stadionului din Stavanger este de 15.900 de locuri, dar clubul trebuie să păstreze o parte din locuri nevândute pentru a asigura zone tampon între suporterii lui Viking şi cei oaspeţi.



Viking s-a impus cu 2-1 la Bucureşti, pe Arena Naţională, în prima manşă

FCSB a fost învinsă cu scorul de 2-1 (2-1) de echipa norvegiană Viking Stavanger, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Europa Conference League la fotbal.

FCSB a deschis scorul foarte rapid, în minutul 3, prin Florinel Coman, care a trimis în plasă mingea revenită din transversală după lovitura de cap a lui David Miculescu. Viking a punctat de două ori după ezitări ale defensivei gazdelor, în minutul 5, prin Kevin Aleksander Kabran, şi în minutul 35, prin Sondre Flem Bjoershol.

FCSB a reuşit să creeze de multe ori pericol în faţa unui adversar foarte pragmatic, care s-a apărat aglomerat. Echipa bucureşteană nu a avut şansă şi a acuzat lipsa unui lider, iar Octavian Popescu a prins o zi foarte slabă.

Vicecampioana României a început foarte bine, cu un gol în minutul 3: Pantea a centrat bine de pe dreapta, Miculescu a trimis cu capul în transversală, iar mingea a ajuns la Coman, care l-a învins pe portarul Gunnarsson.

Viking a egalat aproape imediat, în minutul 5, prin Kabran, cu o execuţie surprinzătoare de la marginea careului, pe fondul nesiguranţei din apărarea lui FCSB.

Coman a şutat peste poartă (7). Edjouma a trimis cu capul în transversală (14). Gunnarsson a fost atent la şuturile lui Coman (16) şi Olaru (26).

Când FCSB părea să controleze meciul, jucătorii lui Nicolae Dică s-au poziţionat greşit la o lovitură liberă a oaspeţilor, iar fundaşul Bjoershol a profitat şi a adus-o pe Viking în avantaj (35). Trei minute mai târziu, goalkeeperul lui Viking a salvat la lovitura de cap a lui Edjouma, iar Miculescu nu a reuşit să împingă în poartă.

În repriza a doua, FCSB a atacat susţinut, iar Viking s-a apărat cu toată echipa şi a tras de timp într-o manieră exasperantă.

Octavian Popescu a şutat în plasa laterală (58). Dawa a trimis imprecis la o minge întoarsă de Edjouma (63). Edjouma i-a luat faţa goalkeeperului advers, dar nu a nimerit spaţiul porţii (66). Gunnarsson a intervenit spectaculos la o minge deviată de un fundaş al oaspeţilor (71), apoi a fost atent la loviturile de cap ale lui Cordea (78) şi Raţă (81).

Fundaşul Vevatne a salvat-o pe Viking la ultima fază a partidei.

Formaţia norvegiană a fost destul de periculoasă prin Tripic (77).

Meciul s-a disputat în prezenţa a circa 30.000 de fani, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel