Viitorul-Steaua. Becali desființează vedetele. I-am dat SMS

Gigi Becali a fost foarte supărat după ce Steaua a pierdut meciul de la Constanța, în compania Viitorului. El a avut cuvinte foarte dure la adresa lui Alibec, Budescu și Tănase. 

"O să mă duc la echipă când intră în cantonament și o să le zic așa: «Bă băieți spuneți-mi care dintre voi vreți să jucați în Europa. Băi Denis (Alibec), vrei să joci în Europa, lasă că intră Gnohere». O să-l întreb și pe Tănase dacă vrea în Europa. Și bine, o să joace 90 de minute în Europa, dar o să stea pe bancă în campionat! Așa și cu Budescu! Vă garantez că Budescu, Alibec și Tănase vor fi titulari în Europa.

Acolo joacă! Dacă nu vor să joace în România, atunci să joace în Europa doar 6 meciuri! O să vedeți voi ce se va întâmpla în campionat! Dacă ei își bat joc, așa că o să vadă ei!

Să luați statistica să vedeți cât au alergat Budescu și Alibec. Cred că Alibec a zis că trebuie să fie odihnit pentru a juca în Europa! Bine, tată, atunci vei juca în Europa!

Trebuie luate măsuri că altfel nu mai luăm titlul! Dacă stau la cheremul lui Alibec și Budescu nu mai iau titlul. La mine Steaua nu stă în Alibec, Tănase sau Budescu. Nu e niciun fel de problemă că pierd 5 milioane de euro, dar ei la revedere cu viața fotbalistică. O să vadă Alibec dacă e mai puternic ca mine.

Budescu e de vină la gol pentru că n-a făcut un pas după minge. El e cel mai talentat jucător, el joacă doar din talent!", a explicat patronul FCSB "Eu în minutul 20 i-am scris lui MM că dacă luăm fotbalul la mișto nu vom câștiga campionatul! Exact asta i-am scris! Și după 10 minute am luat gol. Noi am jucat la mișto!" 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel