Viitorul - CFR Cluj. Petrescu a mai "văzut" un gol. Hagi, supărat

Viitorul - CFR Cluj. Petrescu a susţinut că a mai avut un gol, iar Hagi este supărat că nu le-a ieşit jocul

Viitorul - CFR Cluj, declaraţii după meci.

Gică Hagi, Viitorul Ovidiu:

"Nu e ușor să joci contra CFR-ului, alături de Steaua sunt cele mai bune echipe ale campionatului, loturi foarte puternice, cele mai mari investiții. La fel de greu va fi cu Steaua, o să încercăm să câștigăm, știu că va fi foarte, foarte greu. Sper să învățăm de la acest meci și să facem o partida foarte bună.

Eu le-am zis ce trebuie să facă, știam că ei sunt agresivi în jumătatea noastră, sunt meciuri importante și sper să crească pe viitor. Luăm fiecare meci în parte, să fim mai buni în fiecare meci, chiar dacă pierdem să luăm ce-i bun și să creștem. Ne-am bătut, am făcut și lucruri bune, dar din păcate nu a fost un meci reușit." a spus Hagi la Digisport.

Dan Petrescu, CFR Cluj

"Știam că atunci când vii la Viitorul acasă e foarte greu. În campionat au pierdut doar două meciuri cu 1-0, e echipa campioană. Gică a adus jucători pe bandă rulantă, jucători foarte talentați. Prima repriză a fost perfectă, sunt convins că am marcat încă un gol valabil, indiferent ce spun alții. Avem o echipa cu o anumită vârstă, e greu să menținem un ritm ridicat 90 de minute. Ocaziile nu prea au apărut la poartă noastră, nu prea au fost, de fapt.

Penalty-ul lor a fost mult prea ușor acordat la asemenea nivel. Sunt 3 puncte foarte mari. Dacă cei de la Viitorul vor juca 100 %, nu cred că au cum să mai piardă vreun meci acasă. Când mă enervăm, mă așezăm pe scaun, n-aveam ce să fac. E o victorie senzațională pentru noi. Încă nu pierdem în 2018, sper să menținem ritmul asta", a declarat Petrescu la Digisport.

[citeste si]

CFR a trecut pe primul loc, cu 39 de puncte, cel puţin până luni seara, când se joacă FCSB - Astra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel