EXCLUSIV  VIDEO VIRAL în fața Primăriei Câmpulung. Modul inedit în care se spală carosabilul

Imaginile zilei vin de la Câmpulung (Argeș).

Autoritățile din Câmpulung (județul Argeș) au ales un mod inedit de a spăla șoseaua. Deși totul ar trebui să fie automat, în fața mașinii, lângă sistemul de stropire, un angajat mânuiește pompa pentru a putea acoperi cu apă întreaga suprafață a carosabilului.

Cel mai probabil, problema a fost cauzată de o defecțiune a pompei de stropire, iar angajatul în cauză a trebuit să preia toată sarcina de direcționare a jetului de apă. Imaginile au fost surprinse chiar în fața Primăriei Municipiului Câmpulung.

RĂZBOI total Lasconi (USR) cu PNL. Au rezolvat tot și se ceartă pe Zilele Câmpulung

Într-un comunicat transmis pe pagina de Facebook PNL Câmpulung, liberalii musceleni se delimitează de deciziile primarului Elena Lasconi care a ales să amâne Zilele Câmpulungului:

„Organizația PNL Câmpulung își exprimă îngrijorarea cu privire la anularea evenimentului "Zilele Municipiului Câmpulung" și se delimitează total față de procedura de achiziție care a condus la această decizie nefericită, procedură care s-a desfășurat cu mare întârziere.“, au transmis în weekend liberalii musceleni (citește continuarea AICI).

USR acuză PNL-ul de lașitate

Ieri, organizația USR-PLUS Câmpulung, unde Elena Lasconi este președinte, a transmis o replică la comunicatul PNL:

„Considerăm că atitudinea organizației PNL Câmpulung este una total lipsită de responsabilitate și un act de lașitate, din partea unui aliat în relația cu USRPLUS Câmpulung.(...)

USRPLUS va întreprinde în continuarea toate acțiunile necesare pentru a duce mai departe această alianță cu un astfel de partener, în interesul unei administrări eficiente a Municipiului Câmpulung. Considerăm că atitudinea PNL Câmpulung este un reflex al situației politice ușor încordate prezente la nivel național și o vom trata ca atare. (...)“, a transmis organizația USR-PLUS Câmpulung.

Elena Lasconi dă vina pe pandemie

În același timp, în calitate de primar, Elena Lasconi a vorbit despre motivele care au dus la amânarea Zilelor Municipiului Câmpulung:

„Referitor la evenimentele de săptămâna trecută care au condus la decizia de a amâna evenimentul Zilele Municipiului – Câmpulung 2021, Capitala scrisului românesc, vă comunic următoarele:

În ultimele luni, schimbarea continuă a reglementărilor de la nivel național referitoare la organizarea evenimentelor cu public în context pandemic au dus la întârzierea până în jurul datei de 10 iulie a luării deciziei de a organiza acest eveniment (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel