VIDEO Portarul naţionalei, încăierare pe stradă. Un nou scandal la beție

Jordan Pickford. foto: @JordanPickfordOfficial / FB
Jordan Pickford. foto: @JordanPickfordOfficial / FB

Portarul naţionalei Angliei, Jordan Pickford, este implicat într-un incident anchetat de poliţie.

Poliţia din Northumbria anchetează un incident în care ar fi fost implicat şi portarul naţionalei de fotbal a Angliei, Jordan Pickford, scrie BBC. O înregistrare video publicată în reţelele de socializare îl arată pe Pickford (25 ani), portarul echipei Everton, implicat într-o încăierare de stradă. 'La 12:19 am (luni), poliţia a primit un raport legat de un incident în care e implicat un grup mare de indivizi, pe Tunstall Road, Sunderland.

Investigaţiile sunt în curs pentru a determina circumstanţele legate de acest incident şi pentru localizarea celor implicaţi', a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei, care a precizat că nimeni nu a fost rănit serios şi nu s-au făcut arestări. Clubul Everton a confirmat de asemenea demararea unei anchete proprii.

VIDEO

'Clubul a luat act de un incident în care a fost implicat unul dintre jucătorii noştri şi studiază acest caz, a anunţat gruparea din Liverpool.

Pickford a jucat sâmbătă pentru caramele, care au câştigat cu 2-0 la Londra, în faţa echipei West Ham United. Jordan Pickford a devenit cel mai scump portar britanic din istorie după ce Everton a plătit 25 de milioane de lire sterline lui Sunderland în iunie 2017. Pickford a debutat la naţionala Angliei în noiembrie 2017, iar de atunci a fost titularul postului, strângând 17 selecţii. A avut un rol major în accederea echipei Three Lions în semifinalele Cupei Mondiale 2018.

Citește și:

Mugur Ciuvica - Stelian Ion, scandal MONSTRU, în direct, la TV

Bianca Andreescu, noul super-star al Canadei. Cum a fost primită


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel