EXCLUSIV  VIDEO FILMARE COSTIN GEORGIAN. Magdalena Şerban a mai împins o fată

Magdalena Şerban a împins-o cu putere pe Alina Ciucu pe șinele de tren la metrou, la stația Dristor. Tânăra a murit. Femeia a încercat să omoare o altă fată și în stația Costin Georgian. A împins-o, dar din fericire, tânăra a scăpat teafără. 

La data de 13.12.2017, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva Magdalenei Șerban pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor. Totodată, s-a dispus reţinerea inculpatei pentru o perioadă de 24 de ore.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, au rezultat următoarele:

- la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata a împins o femeie, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie;

- la data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata a împins o femeie spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel