Videanu: USL acționează pe principiul că la vară va fi cald şi berea rece

videanu
videanu

Președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, a susținut luni seară că cei din USL spun numai ce vor face, ,,fără să ştie" impactul măsurilor pe care le propun,  programul lor politic fiind pe principiul ,,că la vară va fi cald şi berea va fi rece".

Șeful de campanie al ARD, Adriean Videanu a susținut că Alianța are un program de guvernare care prevede "măsuri clare, simple și ușor de cuantificat". ,,Noi avem măsuri precise – micşorăm cota unică, de la 1 ianuarie 2015 vom reduce contribuţiile sociale cu cinci puncte procentuale, de la 1 ianuarie 2013 vom majora salariul minim la 850 lei, urmând ca de la 1 ianuarie 2015 să ajungă la 1000 lei. Sunt măsuri clare, simple şi uşor de cuantificat. Ei nu fac nimic altceva, pe principiul că la vară va fi cald şi berea rece, ei spun că vor face, vor drege, fără să ştie impactul măsurilor pe care le propun", a declarat democrat-liberalul, citează NewsIn.

Videanu consideră că USL ar trebui să nu mai dea vina pe "greaua moștenire".

,,Întreaga ofertă a USL este o campanie de a minţi din nou poporul român. De şase luni de zile sunt la guvernare, dar se comportă ca şi când ar fi în opoziţie, încercând în continuare să dea vina pe greaua moştenire. Cine nu e pregătit de guvernare, nu are ce căuta la guvernare. Şi noi, recunoaştem, că au fost momente în care am greşit. Dar lucrurile pe care le-am făcut bine, nu am reuşit întotdeauna să le explicăm cum trebuie", a mai adăugat liderul PDL-ist.

Potrivit liderului interimar al democrat-liberalilor bucureșteni, PDL are "marea șansă de a avea cel mai mare număr de parlamentari" în viitorul legislativ.

,,Am văzut, în ultima vreme, o serie întreagă de sondaje, dar ele au doar darul să demobilizeze. (...) USL avea 48% cu tendinţă permanentă de scădere. Ei vin de la 53% şi s-au staţionat la 47-48%. Noi suntem la 24-25% cu tendinţă de creştere. Există o nemulţumire în rândul populaţiei faţă de guvernarea USL mai mare decât era nemulţumirea pe vremea Guvernului Boc, cu toate că se tăiaseră salariile, şi se luaseră măsurile de creştere a TVA-ului. (...) Trebuie să ne mobilizăm ca nemulţumirea populaţiei să se transforme în intenţie de vot, crescândă pentru noi, scăzândă pentru ei. În interiorul Alianţei, PDL are marea şansă ca în viitorul Parlament să fie partidul cu cel mai mare număr de parlamentari", a conchis Adriean Videanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel