Victor Ponta și Gabriel Oprea, amenințați de Marian Vanghelie, după perchezițiile la Primăria Sectorului 5

Roxana Neagu / 19 dec 2014 / 10:10 Salveaza PDF Comentarii

Sunt percheziții la Primăria Sectorului 5, la Marian Vanghelie. Procurorii verifică modul în care s-au dat ajutoare sociale, suspiciunile fiind de abuz în serviciu, trafic de influență și cumpărare de influență.

Marian Vanghelie suspectează că este vorba despre o anchetă comandată politic, chiar de la vârful Guvernului, motiv pentru care ameninţă cu plângeri la DNA.

"Domnul Oprea este supărat că am spus anumite lucruri despre dânsul, domnul Ponta este supărat că am spus anumite lucruri despre dânşii. Îi asigur pe cei doi domni că vom face toate diligenţele şi, dacă vom simţi că sunt abuzuri politice, vom cere DNA să verifice dacă există vreun act de corupţie. Cred că actul de corupţie este pornit de la domnul Oprea, obişnuit să facă tot felul de intervenţii în justiţie", a afirmat Marian Vanghelie.

"Daca există anchetă normală, noi dăm tot concursul. Eu nu am o problemă daca instituţiile statului vor să mă întrebe dacă există suspiciuni sau reclamaţii. Eu vă pot spune că nu este nimic ilegal în această Direcţie de Asistenţă Socială. Am mai fost verificat. O să fac o cerere să fiu verificat pentru ultimii 4 ani, 6 ani. Nu am o problemă, ştiu exact ceea ce fac, de aceea mi-am permis să fac afirmaţii despre prim-ministru şi ministrul de Interne", a mai declarat primarul Sectorului 5, la B1 TV.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25