Victor Ponta: Călin Popescu Tăriceanu reprezintă o "garanţie" pentru "orice om raţional"

Victor Ponta, a explicat, vineri, că  Tăriceanu reprezintă o "garanţie", pentru "orice om raţional". Victor Ponta a ținut să reafirme cele patru dezbateri televizate, unde, măcar la una dintre acestea să se prezinte și Klaus Iohannis. 

"După ce voi fi ales preşedintele României, cu siguranţă voi demisiona din funcţia de preşedinte al PSD. Conform statutului, cel care preia sarcinile până la congresul din februarie, este preşedintele executiv, Liviu Dragnea şi, sigur, secretarul general, Andrei Dolineaschi. Ambii au spus public faptul că decizia de a reface USL şi a principiilor sale, conform cărora un partid dă preşedintele şi un partid dă premierul, este foarte clară," a declarat premierul la Suceava.

Ponta a explicat că Tăriceanu reprezintă o "garanţie", pentru "orice om raţional".

"Liberalii, în acest moment, sunt reprezentaţi de domnul Tăriceanu. Domnia sa va fi propunerea de premier. Mai e un avantaj. Domnul Tăriceanu, care a lucrat la programul USL, este garanţia pentru orice om raţional şi de bun simţ că primul-ministru care a introdus cota de 16% nu o să o schimbe, cum spune propaganda domnului Băsescu."

Citește și: Victor Ponta: Liviu Dragnea preia conducerea PSD până la congresul din februarie

Cât despre o dezbatere cu contracandidatul său, Klaus Iohannis, Ponta a explicat că vor exista patru astfel de ocazii, fiecare dintre ele la televiziunile de ştiri din România.

"Vor exista patru dezbateri, sunt absolut convins că staff-ul domnului Iohannis îl va îndemna să vină la dezbateri, pentru că este important ca cetăţenii României să nu voteze o hologramă, o formă fără fond, despre care nu ştii ce gândeşte. Voi merge luni la România TV pentru a vorbi despre planul social şi economic, marţi la Realtieatea TV, pentru politică externă şi securitate naţională, miercuri la B1 TV, pentru instituţiile statului, Constituţie şi justiţie şi joi, la Antena 3, pentru proiectul de preşedinte. Şi sunt convins că domnul Iohannis va veni măcar la una dintre ele, poate nu la toate, dar este candidat în turul II."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel