Urmărește emisiunea live


Victor Ciutacu, după votul în Senat în cazul senatorilor Vâlcov și Șova: Știu, băi, fanii arestărilor...

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat dur, într-o postare pe Facebook, după votul în Senat în cazul senatorilor Darius Vâlcov și Dan Șova, față de "fanii arestărilor", acei "demni" care stau pe "net și o zguduie acuzator".

"Numa' demni pe aici. Stau pe net si o zguduie acuzator. Ala e las, alalalt e fricos, ala o arde bisericeste. Dar, daca le bate unu' de la gunoi la usa si striga ca-i perchezitie, se scapa-n nadragi si fac stop cardiac. Stiu, bai, fanii arestarilor, voi sunteti drepti su recti, n-ati furat una de-un leu si nici gura nu va miroase a rahat. Ati avut ghinion sa va nasteti in tara gresita, unde toata lumea-i cinstita, mai putin politicienii. Daca erati americani, sigur inventati iPhone-ul, da' asa nu v-au lasat Valcov, Sova, Udrea si Bica. Ma doare la 10 metri in spate de viitorul negru al arestatilor (preventiv) de serviciu pe fapte de acum n-spe ani, ca n-au impartit cu mine mangleala, da' mi-as da leafa pe un an la orfani sa va vad vad in drum spre si la iesire din beciul domnesc.
P.S. Daca prostia, obraznicia si tupeul ar fi incriminate de codul penal, Sova ar trebui sa ia parnaie pe viata", a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, Victor Ciutacu, jurnalist România TV.

Elena Udrea, reacție după ce Florică și Pescariu au scăpat de dosarul Microsoft: Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia

Senatul a decis, miercuri, că fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, poate fi arestat preventiv de Direcția Națională Anticorupție, în timp ce solicitarea procurorilor anticorupție de arestare a fostului ministru al Transporturilor, Dan Șova, a fost respinsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel