Elena Udrea, reacție după ce Florică și Pescariu au scăpat de dosarul Microsoft: Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia

Elena Udrea a reacționat, miercuri, pe Facebook, după ce Dinu Pescariu, Claudiu Florică şi Dragoş Stan au scăpat de urmărirea penală pentru fapte de dare de mită şi cumpărare de influenţă, în dosarul Microsoft, politiciana susținând că "nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul". 

Procurorii anticorupţie au decis clasarea cauzei faţă de cei trei inculpați pentru că aceştia au colaborat cu anchetatorii încă de la început. Reacția deputatului Elena Udrea nu a întârziat să apară, politiciana susținând că DNA alege între denunțătorii buni și cei răi în funcție de victima pe care și-a ales-o, de omul pe care vrea să îl vadă după gratii.

Dosar Microsoft. Dinu Pescariu, Claudiu Florică şi Dragoş Stan scapă de urmărirea penală

În plus, Elena Udrea afirmă că Florică și Pescariu nu au făcut denunțurile înainte de pornirea acțiunii penale, iar ținta din dosarul Microsoft a fost Dorin Cocoș, întrucât era soțul său. 

Elena Udrea continuă, afirmând că interesant este elementul comun pe care îl au cei trei denunțători, respectiv avocatul Rareș Dan, ai cărui clienți sunt "scăpați" de DNA.

"Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul", afirmă Elena Udrea. 

Iată ce a postat Elena Udrea pe contul său de socializare, prin intermediul echipei sale de comunicare: 

"Când DNA-ul lui Koveşi lasă în libertate hoţii

S-a mai scris despre „denunţătorii buni şi denunţătorii răi" pe această pagină de Facebook. „Denunţătorul bun" nu numai că nu merge la WC în celulă, dar nu este nici acuzat şi rămâne şi cu banii furaţi. Uitaţi-vă la Florică şi Pescariu. Şi vor mai fi şi alţii.
Cum disting oamenii lui Koveşi între denunţătorii buni şi cei răi? Răspuns: În funcţie de victima pe care şi-au ales-o, de omul pe care vor să-l vadă după gratii.
Exemplu: patru oameni fură şi DNA are ţintă doar pe unul dintre ei. Ce se întâmplă atunci? Îi cheamă pe ceilalţi trei să declare împotriva celui pe care şi l-au ales drept trofeu şi-i fac scăpaţi pe ceilalţi. Chiar dacă ei nu ar trebui să beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florică şi Pescariu au fost iniţiatorii unui grup infracţional organizat.
Cine a fost ţintă în dosarul Microsoft? Dorin Cocoş! Şi asta pentru că era soţul Elenei Udrea şi trebuia neapărat să se ajungă la ea. Aţi mai văzut pe altcineva arestat în plină campanie în afară de Cocoş şi Pinalti? Răspuns: NU. Şi asta în ciuda faptului că în dosar sunt implicaţi 9 miniştri, zeci de oameni de afaceri şi oficiali guvernamentali, ba chiar şi ambasadori străini.
Ce este interesant este că denunţătorii au un element comun în persoana avocatului. Vorbim de Rareş Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rareş Dan un caz, cum DNA-ul îi face scăpaţi clienţii. Aceste lucruri se pot verifica şi îndemn presa de bună-credinţă să o facă.
În curând, probabil la el vor apela şi denunţătorii din "Gala Bute". Să nu mire pe nimeni dacă toţi cei care au declarat împotriva mea, deşi şi-au recunoscut vina şi comiterea unor infracţiuni de corupţie, vor fi liberi, exoneraţi de orice vină şi săltaţi pe braţe ca adevăraţi eroi naţionali.
Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul.
PS 1. Dosarul Microsoft a apărut în iulie, iar Pescariu şi Florică au făcut declaraţii în august. Nu trebuiau să beneficieze de „spălarea păcatelor" – nu au făcut denunţurile înainte de pornirea acţiunii penale.
PS 2. Ar fi de interes să se verifice cum procurorii (care sunt asistenţi ai doamnei Koveşi) au negociat imunitate pentru Stelian Gheorghe în dosarul Microsoft care se extinde şi asupra Anei Maria Topoliceanu în dosarul „Gala Bute".
‪#‎AdevărulFărăCătuşe‬"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel