Daniel Pancu: Cine e Rapid? Pe fotbal sunt aproape nimeni. Echipa asta nu are viitor

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Victor Angelescu, finanţatorul celor de la Rapid Bucureşti, spune că în vară vor fi făcute mai multe transferuri la echipă. Daniel Pancu, selecţionerul României U20, spune, însă, că echipa nu are viitor. 

"Vor veni cinci-șase jucători. (n.r. dacă a făcut lista cu plecări) Nu. Sunt câțiva care vor pleca pentru că nu mai prind lotul și trebuiau să plece din iarnă. Noi încă mai avem contract cu Marzouk, deși nu mai știe nimeni de el că e la noi la echipă. Asta este, ce să facem... Sau cu Dussaut. 

Mai sunt jucători care sunt evaluați la final de contract. Pe alții îi evaluăm în aceste ultime meciuri și la final vom trage linie. Vor pleca la fel câți vor veni, deci probabil vor mai pleca în jur de 4 jucători în funcție de ce se întâmplă în ultimele meciuri”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Daniel Pancu: Echipa are doar trecut şi prezent, nu are viitor 

"Eu te întreb strict pe fotbal, cine e Rapid? Clubul îl cunoaștem, dar cine e Rapid? Moldovan e al treilea portar la națională, Ignat și Pănoiu sunt convocați de mine la naționala U20. Sefer nu mai e convocat nici la naționala de tineret. E Kait în naționala Estoniei, dar te compari cu Universitatea Craiova, care are 7-8 jucători la loturi? Cu FCSB, Farul, CFR, nici nu mai vorbesc. 

Echipa asta nu are viitor. Are doar trecut și prezent. Dacă faci o strategie strict pe prezent, atunci înseamnă că vrei să câștigi ceva important. Altfel ai putea să investești în tineri, iei 5 jucători, iar anul ăsta vedem ce facem și după vii și te bați cu oricine vrei tu.

Ei pe fotbal sunt aproape nimeni. Nu ai cum să intri în primele 3, nu ai cum. E un lucru normal să te califici în play-off, dacă bugetul este cel anunțat, de 5 milioane de euro", a spus Daniel Pancu, la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel