Vicepremierii lui Ponta, în conflict: Dragnea îl atacă dur pe Chițoiu

Dragnea Chițoiu mică.jpeg
Dragnea Chițoiu mică.jpeg

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, pune rectificarea negativă pe seama proastei colectări a veniturilor de la bugetul de stat, de care se ocupă ministerul Finanțelor, condus de Daniel Chițoiu.

”Am acceptat că astea au fost constrângerile bugetare şi, dacă tot a venit vorba de acest subiect pe care nu voiam să îl aduc în discuţie, vreau să spun că rectificarea negativă a fost generată de o proastră colectare a veniturilor la bugetul de stat, de care se ocupă Ministerul de Finanţe, nu pentru că a vrut cineva să taie din bani. Nu s-au colectat venituri la nivelul stabilit şi din acest motiv s-au tăiat banii de la diverse ministere, inclusiv de la MDRAP”, a declarat vicepremierul Dragnea, la dezbaterea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în comisiile parlamentare de administrație, potrivit rtv.net.

Social-democratul a continuat în manieră tranșantă, spunând că ”practic, s-au tăiat banii pentru dezvoltare”.

Dragnea îi reproșează colegului liberal de Guvern că a alocat MRDAP, la prima rectificare, care a fost pozitivă, o sumă pe care în două săptămâni a retras-o, prin următoarea rectificare, care a fost negativă.

”Referitor la rectificarea negativă din această toamnă, care a afectat bugetul MDRAP cu suma de 280 de milioane de lei, rugămintea ar fi să-mi spuneţi cine a făcut acea afirmaţie, că s-a făcut tăierea bugetului ministerului pe care îl conduc în corelare cu noi sau poate a spus că la sugestia noastră, ca să ştiu cui să răspund şi voi răspunde public”, le-a spus Dragnea parlamentarilor din Comisiile de administraţie.

”Dacă cineva crede că asta s-a făcut cu acordul nostru, înseamnă că nu ne cunoaştem”, a punctat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel