Vezi cele mai amuzante zvonuri legate de bebelușul lui Kate și William

Locuitorii Regatului Unit, dar nu numai aceștia, așteaptă nașterea primului copil al prințului William și al ducesei de Cambridge, care va avea loc peste câteva zile. Presa a speculat orice informaței legată de acest eveniment, lucru care a dat naștere la numeroase zvonuri, care mai de care mai amuzante, scrie ele.ro.

Iată care au fost cele mai stupide zvonuri despre sarcina lui Kate, despre momentul nașterii și despre viitorul moștenitor sau moștenitoare din famila regală britanică:

 1. Kate va naște natural prin hipnoza și de aceea învață tehnici de vizualizare și respirație în timpul ședințelor de yoga care au loc chiar la Palatul Buckingham.

 2. Se presupune că William si Kate nu au dorit să știe sexul bebelușului. Dar o revistă de scandal știe și ce își va pune Kate în bagaj cand va pleca să nască sau cel puțin i-a făcut câteva sugetsii: halat și papuci, cămași de noapte și pijamale, șosete și tricouri decupate în partea din față pentru a-i fi mai ușor să alapteze, sutiene tot pentru alăptare, dar și haine pentru bebeluș.

 3. Bebelușul regal va fi văr îndepărtat cu Blue Ivy, fiica lui Beyonce, potrivit cercetătorilor care au facut arborele genealogic.

 4. Jurnaliștii au ajuns la concluzia că ducesa nu va naște prematur, pentru că William are programat un meci caritabil de polo în acestă duminică.

5. Mai mult ca sigur bebelușul va fi fată și se va numi Alexandra. Cum s-a ajuns la concluzia asta? În urma unei documentări amanunțite făcute la casele de pariuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel