Vezi ce spune primarul Solomon despre cazul femeii jefuite la Craiova - VIDEO

solomon
solomon

Supărat de ceea ce s-a argumentat în presă în legătură cu femeia accidentată care a fost jefuită de doi cetățeni de etnie romă, primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat, vineri, că persoana în cauză avea probleme psihice și probleme financiare, iar dacă apela la poliție, ar fi fost trimisă la sanatoriu.

Edilul Craiovei, Antonie Solomon, a susținut, vineri, că femeia, care a fost victima unui accident de circulație și, ulterior, jefuită de un bărbat și de o femeie de etnie romă, nu avea cum să aibă teancuri de bani la ea în momentul jafului, deoarece se confruntă cu probleme financiare.

Mai mult, cel care se consideră primul cetățean al urbei și care afirma că orașul său este cel mai sigur oraș din țară, susțincă mai multe persoane care o cunosc pe cea care a fost victima hoților este bolnavă.

„Femeia jefuită este bolnavă psihic, cu mari probleme de comportament. Dacă se ducea la poliţie era trimisă la sanatoriu“, a precizat Antonie Solomon.

De asemenea, edilul a afirmat că, din informarea primită de la poliție, cei doi hoți au fost deja identificați.

Primarul Solomon declara în urmă cu cîteva zile, în momentul în care o jignise pe Mariana Câmpeanu că orașul păstorit de el este printrre cele mai sigure din țară.

Citește și:

REVOLTĂTOR! O femeie lovită de maşină, jefuită în timp ce zăcea pe asfalt - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel