Vezi care e satul vracilor, celebru în vestul țării

Vraci - captura Asta-i Romania!
Vraci - captura Asta-i Romania!

Deși pare incredibil, în România există o localitate cum nu s-a mai pomenit în Europa: cu cei mai mulți vraci pe metru pătrat, capabili, după cum se spune, să vindece boli în fața cărora până și medicina modernă a rămas neputincioasă.

Sâmbătă, de la ora 19:45, la Kanal D, Mihai Ghiță aduce în fața telespectatorilor un reportaj senzațional în cadrul emisiunii “Asta-i România”: satul în care se găsesc cei mai mulți vraci pe metrul pătrat.

În localitatea bihoreană, Buntești, aflată la aproximativ 70 de kilometri de Oradea, aproape în fiecare casă există cineva care prepară leacuri din plante culese de pe crestele învecinate. Se spune că acești oameni ar vindeca boli la care până și medicina modernă nu are remedii, folosind rețete transmise cu sfințenie din generație în generație.

“În acest sat găsești un vraci pe fiecare metru pătrat și fiecare dintre ei spune că vinde sănătate din plante. E ca la piață, leacuri pentru toți și pentru toate… Cât sunt aceste leacuri de eficiente, mai ales că vracii spun că sunt bune chiar și în vindecarea cancerului, veți afla urmărind emisiunea de sambata de la ora 19.45, la Kanal D”, spune Mihai Ghiță, realizatorul emisiunii “Asta-i România!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel