Veste bună pentru Ionuţ Radu: 'Mă simt foarte bine la Genoa'

'Mă simt foarte bine la Genoa', a declarat pentru Gazzetta dello Sport goalkeeperul român Ionuţ Radu, care a avut 33 de prezenţe în ediţia 2018-2019 a campionatului Italiei.

'Nu mi-aş fi închipuit niciodată că voi intra după patru meciuri şi voi juca 33. Genoa mi-a dat această posibilitate. Întotdeauna am visat să joc în Serie A. Inter? Mă simt foarte bine la Genoa. Cred că îmi va prinde bine încă un an la echipa rossoblu, fiindcă am posibilitatea să lucrez cu un bun antrenor cu portarii ca Alessio Scarpi, care m-a ajutat să cresc din toate punctele de vedere. Italia are cea mai bună şcoală de portari din lume', a spus Ionuţ Radu, care pe 28 mai a împlinit 22 de ani.

Radu este portarul naţionalei României la Campionatul European de tineret ce se desfăşoară în această perioadă în Italia şi San Marino. Marţi, România întâlneşte Croaţia în Grupa C a acestei competiţii.

Chiar înaintea debutului la EURO 2019, contra Croaţiei, portarul Ionuţ Radu a primit o veste foarte bună: va apăra şi-n sezonul viitor la Genoa. Inter l-a răscumpărat cu 15 milioane de euro, dar a acceptat să-l mai lase împrumut la „Grifoni". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel