Veste bună pentru FC Barcelona. Doi atacanți s-au recuperat

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Atacanţii francezi ai echipei FC Barcelona Ousmane Dembele şi Antoine Griezmann, reveniţi după accidentări, au participat sâmbătă la o parte a antrenamentului colectiv al catalanilor, alături de compatriotul lor Clement Lenglet, notează AFP.

"Vestea bună a zilei ne vine de la atacanţii Dembele şi Griezmann care au participat la o parte din pregătirea colectivă", a indicat gruparea catalană. Cei doi îşi continuă însă procesul de recuperare pentru meciul cu Napoli, de sâmbăta viitoare, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal (1-1 în tur). Dacă recuperarea lui Griezmann este aproape certă până la ora confruntării cu italienii, prezenţa lui Dembele pe teren este încă sub un mare semn de întrebare, transmite Agerpres.

Dembele s-a accidentat la începutul lunii februarie, când a suferit o ruptură completă de tendon la bicepsul femural drept, leziune care a impus o operaţie efectuată în Finlanda de medicul Sakari Orava. După şase luni de indisponibilitate, Dembele a reluat pregătirea şi se speră totuşi să fie apt de joc la meciul cu Napoli.

Toţi jucătorii catalani, cu excepţia lui Arthur, au efectuat teste Covid-19, iar, conform unor surse diverse de informare, toate au ieşit negative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel