Venituri imense pentru inspectorii CSM: Record - 250.451,40 lei/an

csm
csm

Inspectorii CSM beneficiază de venituri imense, care în unele cazuri depășesc 200.000 de lei pe an. Cu diurne și bani de chirie, în conturile unor inspectori intră lunar până la 20.000 de lei, cu 20% mai mult decât încasează la un loc șefa Curții de Apel București, Lia Savonea, și președinta Tribunalului Municipiului București, Laura Andrei, scrie luju.ro. Inspectorul Tamara Manea primește mai mulți bani chiar decât președinta ÎCCJ, Livia Stanciu, adaugă sursa citată.

"Din păcate, resursele noastre umane și materiale sunt la limita supraviețuirii", atrăgea atenția șefa Inspecției Judiciare a CSM, Rica Vasiliu Cravelos, la 6 martie 2014.

Cu numai câteva zile înainte de această declarație, senatorul Valer Marian adresa ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, o interpelare în care îi acuza pe inspectorii judiciari de lipsă de competență si reclama salariile nejustificat de mari de care s-ar bucura aceștia.

În baza declarațiilor de avere de pe site-urile CSM și ANI, luju.ro a contabilizat veniturile inspectorilor CSM și pe cele ale magistraților "cu statut și responsabilități mult superioare". Rezultatul în competiția veniturilor este net favorabil membrilor Inspecției Judiciare a CSM.

Vezi aici lista veniturilor încasate de inspectorii judiciari și magistrații din cadrul unor importante instanțe de judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel