Vedetele, protejate de lege împotriva paparazzilor

0327_steven_tyler_pcn_2_78879700
0327_steven_tyler_pcn_2_78879700

Celebritățile care aleg să își petreacă vacanțele în Hawai vor avea parte de liniște, fără a mai fi agasate de paparazzi, dornici de senzațional și inedit. Datorită lui Steven Tyler, solistul grupului Aerosmith, o lege care apără vedetele de paparazzi a fost votată în acest stat, în timp ce colegul său Joe Perry este convins că și alte state vor adopta modelul celor din Hawai, informează 20minutes.ch, potrivit realitatea.net.

"Acum mă pot plimba gol prin curtea casei", a fost reacția lui Steven Tyler, la aflarea veștii că a fost promulgată Steven Tyler Act. Potrivit site-ului billboard.com, Steven Tyler a destupat și o sticlă de şampanie fără alcool în cinstea noii legi care a fost votată pe 5 martie de Senatul statului Hawai și care le permite celebrităţilor să depună plângeri împotriva paparazzilor care îi fotografiază sau îi filmează fără să le ceară acordul.

Legea poartă numele solistului de la Aerosmith pentru că el a avut iniţiativa. Tyler i-a propus-o senatorului Kalani English după ce în reviste au fost publicate fotografii cu el şi familia în timpul vacanţei din decembrie 2012 în Hawai.

"Aici, paparazzi îmi urmăresc copiii, se aşează în mijlocul drumului. Era cât pe ce să avem un accident. Înainte ca acest lucru să se întâmple trebuie acţionat', a spus el în billboard.com.

Fosrte mulțumit că o astfel de lege a fost promulgată a fost și Joe Perry, unul din membrii grupului Aerosmith, chitaristul fiind convins de faptul că, dacă în Hawai se pot depune plângeri împotriva paparazzilor, acest lucru se va putea face şi în alte state. "Sunt sigur că măsura se va răspândi pentru că nu este ceva ce se întâmplă doar în Hawai. Se întâmplă pese tot", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel