Vești proaste pentru Sorin Oprescu. Ce îi pregătesc procurorii DNA

Procurorii DNA vor să extindă ancheta în cazul lui Sorin Oprescu pentru spălare de bani şi constituire de grup infracţional, informează România TV, pentru aceste infracţiuni fostul primar general al Capitalei riscând ani mulţi de închisoare.

Sorin Oprescu ar putea avea de a face cu noi acuzaţii din partea DNA, Informaţia privind posibila extindere a urmăririi penale pe numele lui Sorin Oprescu apare în motivarea prelungirii mandatului de arestare, decisă de Tribunalul Bucureşti. Pentru aceleaşi infracţiuni ar putea fi vizat şi fiul primarului.

În respectivul document, se arată că procurorii DNA au solicitat acest lucru întrucât în cazul primarului suspendat al Capitalei se efectuează în continuare cercetări, iar punerea sa în libertate sau sub control judiciar ori în arest la domiciliu i-ar putea permite acestuia să ia legătura cu alte persoane din dosar şi să influenţeze ancheta.

Procurorii fac în continuare cercetări pentru presupuse fapte de spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Primarul Sorin Oprescu va fi transferat luni la spitalul Fundeni din Capitală, după ce în week-end medicii de la Institutul Paulescu au reuşit să-i stabilizeze glicemia. Transportul se va face sub paza poliţiştilor. La Fundeni, Sorin Oprescu va fi supus unor investigaţii medicale pentru a afla dacă suferă sau nu de cancer la plămâni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel