Vaslui, accident mortal pe DN15D

Poliția Română
Poliția Română

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din comuna Ştefan cel Mare a fost accidentat mortal, sâmbătă dimineaţă, în timp ce se deplasa pe DN 15D. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, el se deplasa pe partea carosabilă a drumului şi a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un şofer de 64 de ani. 

"Apelul telefonic la numărul de urgenţă 112 a fost efectuat chiar de conducătorul auto, care a anunţat că a lovit un pieton care circula în aceeaşi direcţie, din Negreşti spre Vaslui, chiar pe banda de rulare. Un echipaj medical deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Conducătorul auto avea permisul de conducere valabil şi, în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel