Vasilescu, prietena lui Vintilă, GAFĂ. Știe că Dragnea va ajunge la închisoare, dar îi scapă ceva

Irina Vasilescu, prietena lui Marius Vintilă, care s-a dus să îi spună, verde în față, înainte de a se urca în avion, lui Liviu Dragnea că îl va mânca pușcăria, a făcut o nouă gafă imensă.

Fata care lucrează în domeniul ONG de când a intrat în câmpul muncii nu știe că a murit Radu Beligan, dar știe că pe liderul PSD îl va mânca pușcăria.

"HOP în FNT. Intrarea liberă. Să tot fim vreo 40, bate vântul prin sala teatrului ACT. Bine că se calcă lumea pe cap să cumpere bilete la piese cu Beligan", scria Irina Vasilescu, prietena lui Marius Vintilă, pe Facebook, pe 28 octombrie 2017. De fapt, Radu Beligan a murit în urmă cu un an.

[citeste si]

 (w670)

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a comentat acest subiect.

"Două replici pentru #rezistenta duduie Irina Vasilescu și pentru #BULĂ
De #rezistenta Irina Vasilescu am auzit pentru prima oară în viață zilele trecute, atunci când s-a remarcat agresându-l verbal, la aeroport, pe președintele Camerei Deputaților. „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.", a spus #implicata_social, lăudându-se ulterior cu fapta în propria-i bulă pe care o consideră „lumea".

Două replici am pentru duduia #rezistentă:

1. În locul domnului Dragnea, la treaba cu „O să vă mănânce pușcăria", v-aș fi spus fără să ezit: „Pe dumneavoastră, prea-#rezistentă duduie, deja v-au devorat #STALINISMUL și #PROSTIA!". ...Despre #STALINISM vă explic imediat, iar despre infinita #PROSTIE vă spun mai jos, la replica 2.


...V-a mâncat deja #STALINISMUL, #rezistentă duduie, pentru că numai o persoană căreia îi curge #STALINISM prin toate venele îi poate spune unui om care beneficiază de prezumția de nevinovăție (oricine ar fi acel om) că „o să-l mănânce pușcăria". Aidoma tuturor celorlalți colegi #STALINIȘTI care urează „de închisoare" și care se consideră, prin asta, miez de sâmbure de lume nouă, sunteți o persoană care își fardează #IPOCRIT ura vidă și și-o etalează angelic drept „activism social". În realitate, sunteți doar un exponent din Mileniul III al categoriei de indivizi pe umerii entuziaști ai cărora s-au construit toate sistmele #TOTALITARE! Pentru că un sistem totalitar va avea mereu nevoie de inși cărora le lipsește organul pentru SCEPTICISM, de inși fără îndoieli, de inși care aplaudă gesturile totale fericiți că au reușit să impună UN UNIVERS ÎN DOAR DOUĂ CULORI: ALB ȘI NEGRU...

2. Dacă tot ați găsit firesc a-i spune unui semen întru specie că „o să-l mănânce pușcăria", vă transmit, #rezistentă duduie Irina Vasilescu, că pe dumneavoastră deja v-a mâncat #PROSTIA! Iar dovada supremei prostii, precum și a faptului că trăiți în propria bulă mică, despre care nutriți iluzia că ar fi LUMEA CEA MARE, o oferiți singură-singurică, pe propria pagină de Facebook.

Foarte recent, mai exact în data de 28 octombrie, vă văitați în cadrul propriei bule de Facebook că nu vine lumea, deși intrarea era liberă, la un festival la care participați în sala teatrului ACT. Apoi, de-a dreptul #REVOLTATĂ, vă plângeați către confrații dumneavoastră de #BULĂ că „se calcă lumea pe cap să cumpere bilete la piese cu Beligan"...

Irina Vasilescu: „HOP în FNT. Intrarea liberă. Să tot fim vreo 40, bate vântul prin sala teatrului ACT. Bine că se calcă lumea pe cap să cumpere bilete la piese cu Beligan."

...Distinsă #REZISTENTĂ duduie, e clar că mintea dumneavoastră... duduie. Vă anunț pe această cale că, din păcate pentru MARELE TEATRU, Maestrul BELIGAN a murit anul trecut, în data de 20 iulie 2016... Ar fi, prin urmare, destul de dificil să „se calce lumea pe cap să cumpere bilete la piese cu Beligan" în 2017...", a fost mesajul lui Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel