Vânzarea A&D Pharma, în atenţia Consiliului Concurenţei

Descriere foto:

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Glebi Holdings PLC, parte a Grupului Penta, preia A&D Pharma Holdings NV, conform unui comunicat de presă primit la redacţie.

Grupul Penta este un grup specializat în investiții pe termen lung, având investiții în diferite domenii, precum: jocuri de noroc, servicii financiare, servicii farmaceutice (prin Grupul Dr. Max), producţie, investiții imobiliare, retail sau media.

A&D Pharma este un grup integrat vertical, activând în special la nivelul comerțului angro de produse farmaceutice și parafarmaceutice (prin Mediplus Exim SRL și A&D Pharma Marketing & Sales Services SRL) și la nivelul comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice, operând lanțurile de farmacii Sensiblu și Punkt.

Grupul A&D Pharma este de asemenea prezent pe piața comerțului angro de produse farmaceutice și parafarmaceutice din alte țări din Europa Centrală și de Est, precum Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia sau Ungaria.

[citeste si]

Consiliului Concurenţei analizează această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25