Vânzarea A&D Pharma, în atenţia Consiliului Concurenţei

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Glebi Holdings PLC, parte a Grupului Penta, preia A&D Pharma Holdings NV, conform unui comunicat de presă primit la redacţie.

Grupul Penta este un grup specializat în investiții pe termen lung, având investiții în diferite domenii, precum: jocuri de noroc, servicii financiare, servicii farmaceutice (prin Grupul Dr. Max), producţie, investiții imobiliare, retail sau media.

A&D Pharma este un grup integrat vertical, activând în special la nivelul comerțului angro de produse farmaceutice și parafarmaceutice (prin Mediplus Exim SRL și A&D Pharma Marketing & Sales Services SRL) și la nivelul comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice, operând lanțurile de farmacii Sensiblu și Punkt.

Grupul A&D Pharma este de asemenea prezent pe piața comerțului angro de produse farmaceutice și parafarmaceutice din alte țări din Europa Centrală și de Est, precum Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia sau Ungaria.

[citeste si]

Consiliului Concurenţei analizează această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58


TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11