Alătură-te comunității!
Valentin Popa, ministrul propus la Educație, ACUZAT de conflicte de interese

Scutaru Cristina / 26 ian 2018 / 21:25 Salveaza PDF Comentarii

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educaţiei, a fost acuzat de conflicte de interese ce au legătură cu o firmă unde lucrează soţia sa.

Ziarul Obiectiv de Suceava scria în vară că universitarii suceveni s-au plimbat în ultimul an cu bilete de avion cumpărate prin firma care a angajat-o pe soţia rectorului. Soţia rectorului USV, Valentin Popa, încasa bani de la această firmă, West Travel SRL Suceava, de pe poziţia de casieră. Mai mult, proprietara societăţii menţionate, Oana Coşman, figurează ca angajată a Facultăţii de Stiinţe Economice şi Administraţie Publică. Conform mai multor surse, familia rectorului şi cea a patronilor agenţiei de turism ar fi înrudite. Rectorul USV neagă existenţa vreunui conflict de interese, sub pretextul că nu a obţinut niciun beneficiu.

[citeste si]

Ziaristul Dinu Zara scrie pe pagina sa că în perioada 2016-2017, Universitatea „Ştefan cel Mare" Suceava a realizat 23 de achiziţii, în valoare totală de 70.000 de lei, de la firma West Travel SRL Suceava, pentru bilete de avion pe rute din ţară şi străinătate. Coincidenţă sau nu, la firma West Travel SRL este angajată pe un post de casier Renati Popa, soţia rectorului USV Valentin Popa.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +5    Negative: -3
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14